Keanu Reeves a luat o decizie importantă legată de seria de succes John Wick

Keanu Reeves va produce un spin-off  al John Wick, “Ballerina”. Len Wiseman va regiza filmul. Cea mai recenta pelicula din franciza John Wick a deschis la începutul anului in box office cu incasari de 323 milioane de dolari la nivel global.

Acum, Lionsgate merge mai departe cu acest spino-ff, notează Deadline, iar povestea va fi centrata pe o tanara asasina. Nu se știe daca actorul Keanu Reeves va aparea si el in acest film. Basil Iwyank, Erica Lee și Chas Stahleski vor fi, de asemenea, producatori. “Ballerina” a fost scrisa de Shay Hattan care s-a ocupat si de scenariul John Wick: Chapter 3—Perabellum.

Nu a fost luată nicio decizie legata de cine va primi rolul principal feminin. Vestea vine dupa succesul de la inceputul anului, cand pelicula a devenit productia cu cele mai mari incasari in box office-ul nord american pentru Lionsgate in ultimii cinci ani.

Pe Keanu Reeves il vom vedea sigur in John Wick 4, care va fi lansat in 21 mai 2021. Franciza a debutat in 2014 si a strans 581 milioane la nivel mondial.

Sursa foto: billboard