Keanu Reeves se vinde la pachet cu motocicleta

Ocazie unica! Cine isi doreste motocicleta unica in lume a actorului Keanu Reeves o va putea avea. Starul o scoate la vanzare si celui care o va lua ii ofera, la pachet, si o surpriza cu totul neobisnuita.

Eroul din ”Matrix se vinde la pachet impreuna cu motocicleta sa iubita. Pentru suma de 150.000 de dolari (589.000 de lei), norocosul cumparator va obtine pe langa motocicleta super-speciala si plimbari timp de 2 zile prin California impreuna cu starul, care va conduce bolidul. Oferta este inscrisa drept darul ideal de Craciun in editia de anul acesta a catalogului Neiman Marcus’ Christmas Book. Motocicleta cu motor de 122 de cai putere a fost fabricata de Compania The Arch Motorcycle, celebra in intreaga lume, iar designul a fost realizat de Gard Hollinger in colaborare cu insusi actorul in 2007.

CITESTE SI: VIN DIESEL, de NERECUNOSCUT! Actorul s-a INGRASAT considerabil

“Sunt pasionat de motoare inca din copilarie. Am crescut intr-un mediu al sporturilor pe roti si am urmarit tot timpul astfel de competitii”, a marturisit actorul, care are o avere de  350 de milioane de dolari.

 Sursa: click