Keanu Reeves, tactica de luptă și tras cu arme reale. VIDEO din timpul pregătirilor pentru “John Wick 3: Parabellum”

Pentru că trebuie să întruchipeze un asasin letal în franciza “John Wick”, Keanu Reeves s-a pregătit intens din punct de vedere tactic, inclusiv cu foști militari americani.

Keanu Reeves a luat lecții de la cei mai buni profesori de arte marțiale și instructori de arme pentru cel de-al treilea film, Parabellum, al francizei “John Whick”. Tacticianul expert Taran Butle, fost membru al forțelor de luptă americane, i-a fost mentor la Vigilance Elite, iar un filmuleț din timpul antrenamentelor celor doi a fost publicat recent pe internet.

În imagini, fanii îl pot vedea pe Reeves primind sfaturi profesioniste și punând în aplicare tacticile de luptă propuse de veteranul american.

Citește și: JOHN WICK: CHAPTER 3! TOT CEEA CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PARTEA A TREIA A FRANCIZEI DE SUCCES

Keanu Reeves este recunoscut pentru dedicarea de care dă dovadă când acceptă un rol, iar cei mai înfocați fani ai săi știu că pentru John Wick el s-a întrecut pe sine. Deși are 54 de ani, actorul a făcut majoritatea cascadoriilor din lung-metraj fără ajutorul unor dubluri.

Chad Stahelski, regizorul filmului “John Wick 3: Parabellum”, susține că acesta va fi cel mai grandios și sângeros film din întreaga serie și îi asigură pe fani ca el și Reeves au destule idei pentru a menține franciza în viață pe o perioadă nedeterminată, atâta vreme cât câștigurile din box-office vor justifica realizarea de noi continuări.

“John Wick 3: va avea premiera pe marile ecrane pe 17 mai, iar specialiștii cred că va înregistra un profit record, care le va depăși pe cele obținute de primele două părți.

Sursa foto: billboard