Kehinde Fatai ar putea deveni tricolor pana la barajul cu Grecia

Kehinde Fatai, atacantul nigerian de 23 ani, care evolueaza la Club Brugge, dar este jucatorul Astrei, ar putea sa joace pentru Romania! FRF a depus la Ministerul de Justitie documentatia necesara si cererea de naturalizare in regim de urgenta a lui Fatai, in scopul de a-l avea in lot la barajul cu Grecia.

Nigerianul  are anii de rezidenta necesari in Romania pentru a solicita cetatenie romana si, fiindca e casatorit cu o romanca, nu trebuie sa astepte opt ani, conform legii cetateniei romane numarul 21/1991, republicata in 2010.

Planul a fost dus la capat de selectionerul Romaniei, Victor Piturca, presedintele FRF, Mircea Sandu, sefii din Ministerul Turismului si Sportului si patronul echipei giurgiuvene, Ioan Niculae.

Fatai a sosit in Romania in 2007 si spune ca-si doreste sa evolueze pentru nationala noastra.

“Stiu despre aceste demersuri si imi doresc foarte mult sa evoluez pentru nationala Romaniei. Eu nu am vorbit personal cu domnul Piturca sau cu cineva de la Federatie, dar stiu ca domnul Niculae a purtat discutii pe aceasta tema cu Mircea Sandu”, a spus Fatai la Digisport.

14 goluri a marcat Fatai in sezonul trecut al Ligii 1.

Sursa foto: adevarul.ro