Keith Richards de la Rolling Stones a renunţat “aproape complet” la alcool

Keith Richards, chitarist al formaţiei The Rolling Stones, a renunţat “aproape complet” la alcool, după cum a mărturisit rockerul britanic, miercuri, într-un interviu acordat unei prestigioase reviste americane, informează DPA.

Legendarul rocker, renumit în egală măsură pentru hedonismul lui, dar şi pentru riff-urile sale, a declarat pentru revista Rolling Stone că în ultimul an şi-a permis doar “un pahar de vin ocazional şi o bere”.

“M-am oprit. M-am săturat. Era momentul să mă las”, a declarat artistul britanic, care va împlini vârsta de 75 de ani pe 18 decembrie. El a adăugat că a fost “interesant să cânte treaz” în timpul turneului european al trupei The Rolling Stones, care a început în Hamburg şi va continua în America de Nord din aprilie.

Citește și:  DWAINE “THE ROCK” JOHNSON, ÎN TINEREȚE. O IMAGINE DIN ANII ’90 ESTE VIRALĂ PE INTERNET

Schimbarea stilului de viaţă adoptată de Keith Richards pare să fi bine primită de colegul său de trupă Ronnie Wood, care a fost prezent şi el la discuţia cu jurnaliştii de la revista Rolling Stone. “Este o plăcere să lucrezi cu el. Este mult mai potolit (..) şi deschis la idei”, a declarat Ronnie Wood, vorbind despre colegul său de trupă.

Sursa foto: billboard