KELEMEN HUNOR: Cooptarea PPDD la guvernare, un DEZASTRU. Nu am fost consultati in prealabil

KELEMEN HUNOR, presedintele UDMR, a declarat, marti, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca, din punctul sau de vedere, COOPTAREA PPDD la guvernare ar fi un DEZASTRU, ca imagine, si ca nu este de ACORD cu aceasta, el precizand ca fara votul coalitiei nu ar trece de Parlament o astfel de formula.

Intrebat daca, din punctul sau de vedere, ar fi oportuna COOPTAREA PPDD la guvernare, presedintele UDMR a spus: “Din punctul meu de vedere, nu. Dar acesta este punctul meu de vedere, fiindca, din punctul de vedere al imaginii, ar fi un DEZASTRU. Si nici nu este nevoie”, a declarat KELEMEN HUNOR.

Citeste si: DRAGNEA: E ciudat ca PPDD, care s-a declarat anti-Basescu, a inceput sa faca aliante in judete cu cei din alianta pro-Basescu 

El a adaugat ca, la nivel local, fiecare face intelegeri, dar “la nivel guvernamental, in coalitie, a spus public ca nu este de acord, pentru ca ar fi o greseala”.

“Nu am discutat COOPTAREA PPDD la guvernare, premierul a iesit si a spus ca au fost niste discutii, dar nu ne-a cerut o discutie mai profunda. Asa inseamna ca in acest moment nu este de actualitate, fiindca, oricum, fara voturile coalitiei, nu se poate trece prin Parlament”, a spus KELEMEN HUNOR.

Citeste si: Dragnea conditioneaza protocolul PSD – PPDD

El a precizat ca premierul VICTOR PONTA nu a solicitat votul UDMR si nici acordul partidului, pentru ca au fost niste discutii mai mult pentru autoritatile locale.

Presedintele UDMR a mentionat ca premierul cunoaste punctul sau de vedere privind cooptarea PPDD la guvernare. “Sigur, aici tine si de el si de PSD, dar el cunoaste punctul meu de vedere”, a mai spus KELEMEN HUNOR.