KELEMEN HUNOR: Credibilitatea ROMANIEI va avea mult de suferit dupa aceasta CAMPANIE

Kelemen Hunor, presedintele si totodata candidatul la alegerile din noiembrie din partea UDMR, considera, in contextul afirmatiilor lui Traian Basescu despre Victor Ponta, ca Romania va avea de suferit “enorm de mult” in ceea ce priveste credibilitatea dupa aceasta campanie si ca tema ofiterului sub acoperire va provoca “nelamuriri pe plan extern”.

Kelemen Hunor se intreaba cum se uita la Romania aliatii sai din NATO si Uniunea Europeana in conditiile in care la Bucuresti este dezbatut in campania electorala un subiect despre ofiteri sub acoperire.

CITESTE SI: Basescu: Victor Ponta a fost OFITER ACOPERIT in perioada 1997-2001. Melescanu i-a fost complice 

“Eu cred ca, din pacate, credibilitatea Romania a avut de suferit si va avea de suferit dupa aceasta campanie enorm de mult. Este doar o tema politica extrem de interesanta si palpitanta, dar care va provoca foarte multe nelamuriri pe plan extern si acest lucru este, din punctul meu de vedere, mult mai important decat ceea ce spune la televizor unul sau altul”, a declarat Kelemen Hunor marti in cadrul uni interviu acordat postului de radio RFI.

Liderul UDMR a afirmat ca are “mai multe intrebari decat raspunsuri” in ceea ce priveste afirmatiile lui Traian Basescu potrivit carora Victor Ponta ar fi fost ofiter sub acoperire.

CITESTE SI: LIDER PSD: TRAIAN BASESCU si-a pierdut UZUL RATIUNII

“Basescu aseara nu a aratat dovezi, un Monitor Oficial nu este o dovada si niste deductii cat de cat logice nu arata mare lucru. Presedintele Basescu a zis acum cam patru-cinci saptamani ca stie cine e (ofiterul sub acoperire — n.r.). De ce nu a zis atunci? De doua ori a fost bun Victor Ponta pentru functia de premier”, a adaugat Kelemen Hunor.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca premierul Victor Ponta a fost ofiter SIE sub acoperire in perioada 1997 — 2001, fapt care explica “propulsarea” acestuia la Parchetul General.

Sursa foto: adevarul.ro