KELEMEN HUNOR: Personal, am o buna colaborare cu PONTA; cu PSD e o situatie mai dificila

Presedintele UDMR, KELEMEN HUNOR, a declarat miercuri ca, personal, are o buna colaborare cu premierul VICTOR PONTA, dar cu PSD este “o situatie mai dificila”.

Intr-un interviu acordat dcnews.ro, KELEMEN HUNOR a subliniat ca atunci cand spune ca are o buna colaborare se refera in acest moment “doar la persoana premierului”. Intrebat daca nu are si cu PSD o astfel de colaborare, liderul UDMR a raspuns: “E o situatie mai dificila deocamdata, au ei problemele lor, poate dupa ce ele vor fi rezolvate”.

CITESTE SI: KELEMEN HUNOR: Daca eram in locul lui PONTA probabil ca imi dadeam DEMISIA

De altfel, intrebat cu cine a votat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2014, KELEMEN HUNOR a raspuns ca, personal, l-a sustinut pe VICTOR PONTA. “Sunt un om care din acest punct de vedere de fiecare data si-a respectat cuvantul dat. Eu l-am sustinut personal pe VICTOR PONTA, eu nu aveam o problema cu VICTOR PONTA”, a spus presedintele UDMR.

El a aratat ca UDMR stia inaintea alegerilor ca marea majoritate a maghiarilor din Romania va vota cu KLAUS IOHANNIS, dar a subliniat ca alegerea sa personala nu este treaba Uniunii.

CITESTE SI: HUNOR: UDMR va decide daca va vota MOTIUNEA de CENZURA dupa ce va vedea textul ei

“Pe mine m-a dezamagit foarte tare acel acord facut intre coalitia care il sustinea pe Victor Ponta si PRM, Vadim Tudor. Era o chestie absolut inutila. Nu l-a ajutat cu nimic pe VICTOR PONTA. Au fost foarte multe elemente care pe mine m-au deranjat, dar am avut o promisiune facuta lui Victor Ponta si am respectat aceasta promisiune, eu personal”, a adaugat KELEMEN HUNOR.

Sursa foto: adevarul.ro