KELLY ROWLAND a anuntat ca va avea un copil

Kelly Rowland, fosta membra a grupului Destiny’s Child, a postat pe platforma sa Instagram o fotografie prin care isi anunta prietenii si admiratorii ca este insarcinata.

In fotografie apar doua perechi de pantofi sport, una pentru adulti si una pentru bebelusi, mesajul fiind unul care nu lasa niciun loc de interpretare: “Voi fi extraordinar ca tatal meu.”

Nu este primul eveniment important din viata sa pe care artista il face cunoscut prin intermediul internetului. In decembrie 2013, Rowland a marturisit in timpul emisiunii prezentate de Queen Latifah ca s-a logodit cu Tim Witherspoon alaturi de care alcatuia un cuplu inca din 2011.

Kelly Rowland si Tim Withersp s-au casatorit in mai 2014, in Costa Rica, iar la nunta a participat si Beyonce, fosta membra a trupei Destiny’s Child, care a fost si domnisoara de onoare, alaturi de sora ei, Solange Knowles.

Kelly Rowland, foarte discreta in discutiile sale cu presa despre viata ei privata, a fost logodita in trecut cu jucatorul de fotbal american Roy Williams, de care s-a despartit in ianuarie 2005.

Grupul Destiny’s Child s-a format in anul 1990, in Texas, din componenta initiala facand parte Beyonce Knowles, Kelly Rowland, LaTavia Roberson si LeToya Luckett. Primul album al trupei a fost lansat in 1998. Un an mai tarziu, cu albumul “The Writings on the Wall”, grupul a inceput sa devina cunoscut. Succesul a venit, insa, odata cu transformarea Destiny’s Child in trio.

Trupa si-a anuntat despartirea in 2002, reunindu-se doi ani mai tarziu doar pentru lansarea unui album de studio. Ulterior, cele trei artiste s-au dedicat exclusiv proiectelor solo.