Kent Nielsen, dupa Steaua-Aalborg (scor 6-0): Nu am mai trait un asemenea meci in viata mea

Kent Nielsen, dupa Steaua-Aalborg (scor 6-0): Nu am mai trait un asemenea meci in viata mea

Tehnicianul echipei Aalborg, Kent Nielsen, a declarat joi seara, dupa meciul pierdut cu scorul de 0-6 in fata Stelei, in grupa J a Ligii Europa, ca nu a mai trait un astfel de joc si ca este foarte dezamagit.

“Suntem foarte dezamagiti de meci, de cum a decurs jocul. Nu am fost pregatiti suficient din punct de vedere fizic. Pana la primul gol am jucat de la egal la egal, dar nu am fost suficient de buni la finalizare. S-a vazut lipsa de experienta. Dupa golurile 2 si 3 am cazut psihic. Nu am fructificat ocaziile avute, iar Steaua a fost mai eficienta. in repriza a doua Steaua a demonstrat ce inseamna sa fii competitiv in Europa. Nu am mai trait un asemenea meci in viata mea. in prima repriza am fost multumit partial de joc, am crezut ca vom pune probleme Stelei, dar daca nu beneficiezi de ocaziile avute asta se intampla”, a spus Nielsen.

Formatia Steaua a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 6-0, echipa daneza Aalborg, intr-un meci din prima etapa a grupei J a Ligii Europa, in care a inscris toate golurile in repriza a doua.

Citeste si: Steaua Bucuresti – AaB Aalborg, SCOR 6-0, in prima etapa a grupei J a Ligii Europa

Golurile partidei au fost marcate de Sanmartean, in minutul 51, Raul Rusescu, in minutele 59 (penalti) si 73, si Keseru, in minutele 61, 65 si 72.

Urmatorul meci al Stelei va avea loc la 2 octombrie, in deplasare, cu Dinamo Kiev. Partida se va disputa de la ora 20.00.