Keseru ar putea sa nu mai ajunga in Ghencea. Bastia si-a schimbat planurile in privinta atacantului

In ciuda faptului ca transferul lui Claudiu Keseru la Steaua Bucuresti parea ca si facut, planurile oficialilor de la Bastia referitoare la atacantul roman s-au schimbat. Astfel, diriguitorii gruparii corsicane vor sa-l imprumute pe internationalul roman la Lens, o fosta adversara a ros-albastrilor din Europa League care acum se lupta sa revina in Ligue I.

Impactul sub asteptari pe care l-a avut si transferul lui Djibril Cisse in Corsica inseamna aproape sigur despartirea lui Claudiu de club. Chiar daca a recunoscut ca e atras de varianta Steaua, planurile lui Keseru par sa fie incurcate de Bastia. Presa din Franta anunta ca oficialii echipei vor sa-l imprumute in Ligue 2, la Lens, pana la finalul campionatului in curs.

Claudiu Keseru a fost solicitat, in mod expres, lui Felix Bollaert de fostul antrenor al lui PSG, Antoine Kombouare, convins ca romanul ii poate oferi o solutie ofensiva importanta in lupta pentru promovare.

Dupa 18 etape scurse din Ligue II, Lens e pe loc de promovare, dar se lupta cu nu mai putin de 7 adversare pentru accederea in prima liga din Hexagon.

Sursa foto: l’equipe.fr