KESERU s-a intors in EUROPA, dar nu la STEAUA. SALARIUL ASTRONOMIC pe care-l va avea la noua sa echipa

Dupa doar sase luni petrecute in Qatar, CLAUDIU KESERU a revenit in Europa, fostul atacant al STELEI semnand un contract pentru urmatoarele trei sezoane cu LUDOGORET. La formatia din Bulgaria, Claudiu va fi coechipier cu ANDREI PREPELITA si COSMIN MOTI.

In schimbul jucatorului de 28 de ani, Ludogoret a platit un milion de euro celor de la AL-GHARAFA. Claudiu a evoluat la Steaua in sezonul 2014-2015.

Campioana a Bulgariei in sezonul trecut, Ludogoret a eliminat-o pe Steaua in play-off-ul Champions League. Anul acesta, formatia bulgara a parasit Liga Campionilor in turul al II-lea preliminar: a fost depasita de MILSAMI ORHEI, campioana Moldovei, la care evolueaza romanul ROMEO SURDU.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI A FACUT UN NOU TRANSFER. ROS-ALBASTRII SI-AU LUAT UN MIJLOCAS IVORIAN – VIDEO

Keseru a semnat un contract valabil pentru urmatoarele trei sezoane, urmand sa primeasca un SALARIU DE 700.000 DE EURO pe stagiune de la Ludogoret.

Steaua l-a vandut pe Claudiu la Al-Gharafa pentru suma de 2,4 milioane de euro. La formatia din Qatar, Keseru a marcat 10 goluri in zece partide disputate, sustine Digisport.

Sursa foto: ziare