Kevin Costner divorțează după 18 ani de căsnicie!

Kevin Costner a anunțat, prin intermediul purtătorului său de cuvânt, că va divorța de soția sa, Christine Baumgartner, după 18 ani de căsnicie. Cei doi au împreună trei copii: Cayden, 15, Hayes, 14 şi Grace, 12.

„Au ieşit la iveală elemente care nu depind de el şi rezultă că domnul Costner trebuie să ia parte la desfacerea căsătoriei sale. Cerem ca intimitatea lui, cea a Christinei şi a copiilor lor să fie respectată în acest moment dificil pentru ei”, se arată în comunicatul remis presei de reprezentantul superstarului de la Hollywood, citat de revista People.

În aceeași ordine de idei, jurnaliștii de la Los Angeles Times susțin că solicitarea divorțului vine din partea Christine Baumgartner, în vârstă de 49 de ani. Kevin Costner și soția sa solicită custodia comună a copiilor lor. Pentru Costner acesta este al doilea divorţ după despărţirea sa de prima sa soţie, Cindy Silva, în 1994, una dintre cele mai scumpe separări de la Hollywood, cu o acord stabilit la 80 de milioane de dolari plătiţi de către actor lui Cindy Silva. Kevin Costner, în vârstă de 68 de ani, are șapte copii.

El este unul dintre cei mai importanţi actori de la Hollywood având în portofoliu filme precum „Bodyguard”, „Robin Hood” sau „Prince of Thieves”. În prezent, Kevin Costner este vedeta serialului american „Yellowstone”, care în luna ianuarie i-a adus Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial dramă.

Sursa foto: billboard