Khabib Nurmagomedov ar putea juca fotbal la nivel profesionist! Ce echipă l-a ofertat pe campionul UFC

Khabib Nurmagomedov s-a retras anul trecut la vârsta de 32 de ani. Campionul UFC a primit o ofertă surprinzătoare de la FC Kamaz, un club din liga a treia rusă de fotbal.

„Pentru mine, fotbalul este sportul numărul unu. Când eram mic, am visat să ajung fotbalist și, de atunci, întotdeauna am urmărit meciurile de fotbal. Dintr-un punct de vedere, fotbalul este mai bun, nu trebuie să te bați sau să lovești pe cineva. Pur și simplu, ieși pe iarbă și le arăți tuturor de ce ești capabil. Sigur, este dificil, dar îmi place mai mult decât UFC, mai mult decât MMA”, a declarat Khabib Nurmagomedov pentru UFC Russia.

Khabib Nurmagomedov a primit o ofertă de la FC Kamaz Naberejnîie Celnîi (club din Tatarstan care se află în a treia divizie rusă). „Îți oferim posibilitatea de a debuta în fotbal ca parte din echipa noastră. Jucăm fiecare meci la victorie, suntem ambițioși și vrem să promovăm. Ți-am pregătit legitimația”, se arată în mesajul transmis de oficialii lui Kamaz.

Kamaz ocupă locul 4 în grupa a 4-a din liga a treia rusă (la doar patru puncte de liderul Novosibirsk). Kamaz l-a invitat pe Khabib Nurmagomedov în cantonamentul de trei săptămâni care va începe pe 12 februarie, la Novorosisk.

Pe de altă parte, Dana White, președintele UFC, încearcă să-l convingă pe Khabib Nurmagomedov să revină în circuit pentru a-și îmbunătăți palmaresul incredibil 29 de meciuri, toate câștigate!

Sursa foto: sport