ALERTA: KIM JONG UN a ordonat ARMATEI din COREEA de NORD sa fie pregatia de RAZBOI

KIM JONG UN, liderul suprem din COREEA de NORD,  a ordonat ARMATEI sa fie pregatita de RAZBOI. La o sesiune a Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord, KIM JONG UN a tinut un “DISCURS ISTORIC”, primul de acest gen din ultimele 10 luni, potrivit presei locale, citata de Yonhap.

Agentia nord-coreeana KCNA a aratat ca liderul de la Phenian KIM JONG UN a spus ca situatia de securitate interna si internationala este mai grava ca oricand in ultimii trei ani de cand a preluat el conducerea, dupa moartea tatalui sau, KIM JONG IL. Desi fortele armate ale tarii au reusit sa protejeze tara, e momentul sa fie sporite capacitatile de lupta, a continuat acesta.

CITESTE SI: KIM JONG-UN ar putea efectua o VIZITA OFICIALA in RUSIA 

“Subliniind nevoia ca ARMATA Poporului Coreean sa isi concentreze toate eforturile pentru completarea pregatirii de lupta anul acesta, el a spus ca este necesar sa se simplifice masinaria armatei si a indicat directia si caile de reorganizare a masinariei de asa maniera incat sa realizeze intentia Comandamentului Suprem in orice moment”, a aratat agentia KCNA.

CITESTE SI: KIM JONG-UN si-a “REVENIT”: A ordonat EXECUTIA a zece oficiali ai Partidului Muncitorilor 

Ordinul lui KIM JONG UN vine inainte de inceperea exercitiilor anuale comune SUA-Coreea de Sud, cand retorica Nordului devine, in mod traditional, mai acuta. 

Sursa foto: the telegraph