KIM KARDASHIAN a inchiriat arena celor de la LAKERS de ziua sotului ei

KIM KARDASHIAN i-a pregatit o surpriza de proportii sotului sau, rapperul american KANYE WEST, la implinirea varstei de 38 de ani: o partida de baschet cu vedete si jucatori din NBA pe Staples Center, arena celor de la Los Angeles LAKERS si CLIPPERS, relateaza TMZ. 

CITESTE SI: SEX de 500 de ori pe zi! KIM KARDASHIAN si KANYE WEST vor sa faca un FILM despre VIATA lor

KIM KARDASHIAN a inchiriat STAPLES CENTER pentru suma exorbitanta de 110.000 de dolari. Lista celor cu care Kanye West a jucat baschet este de asemenea impresionanta: baschetbalistii din NBA RUSSELL WESTBROOK sau JOHN WALL sau muzicienii JUSTIN BIERBER sau PUSHA T.

Kim a vrut sa ii asigure sotului sau o experienta similara ca a unui meci din NBA. De aceea a adus arbitri oficiali, artistul JOHN LEGEND a cantat imnul SUA iar fostul campion NBA si comentatorul sportiv JOHN SALLEY  a fost announcer-ul partidei. Cirease de pe tort pentru Kanye a fost prezenta la partida a MAJORETELOR lui Lakers. 

CITESTE SI: ALERTA LA HOLLYWOOD: BRAD PITT, ANGELINA JOLIE si KIM KARDASHIAN, tinte pentru ISIS 

Nu este pentru prima data cand cuplul inchiriaza un local impozant pentru un eveniment privat. In octombrie 2013, Kanye West a inchiriat salonul AT&T din San Francisco pentru a o CERE IN CASATORIE pe Kim, in ziua in care aceasta implinise 33 de ani. Evenimentul a inclus un spectacol pirotehnic si participarea Orchestrei Simfonice din Chicago.

*sursa foto: x17online.com