KioGel, tratament revolutionar impotriva varicelor

Varicele sunt o boala care afecteaza numeroase persoane indiferent de varsta. In prima faza, varicele sunt doar o problema de ordin estetic insa pe masura ce afectiunea devine cronica isi vor face aparitia si simptome precum mancarimea, durerea si senzatia de picioare grele.

In lipsa unui tratament pentru varice adecvat, boala se poate agrava si va duce la aparitia unor afectiuni mult mai grave precum tromboza venoasa, tromboflebita si ulcerul varicos.

Ce este KioGel

KioGel este un produs de ultima generatie, suta la suta natural, cu o formula unica, efect imediat si de lunga durata impotriva varicelor. Acest gel natural este destinat masajului terapeutic si pentru ingrijirea zonelor afectate de varice si este eficient si pentru prevenirea acestora. KioGel actioneaza direct impotriva cauzelor si simptomelor bolii varicoase ajutand la normalizarea tensiunii arteriale, regenerarea sistemului vascular, imbunatateste circulatia sanguina si mareste rezistenta si elasticitatea venelor.

Tratamentul impotriva varicelor facut cu KioGel va combate si imbatranirea prematura a vaselor sanguine. Nu are contraindicatii, nu contine parabeni si poate fi utilizat in paralel cu alte tratamente pentru boala varicoasa. KioGel o serie de actiuni benefice impotriva varicelor: venotonica, antiedemoasa si antiinflamatoare.

Ce sunt varicele. Factori si cauze

Varicele sunt o boala care afecteaza mai mult de 20% din populatia globului, femeile care au trecut de varsta de 50 de ani fiind cele mai afectate. Varicele sunt vizibile la suprafata pielii, acestea fiind vene proeminente, inflamate, dilatate, de culoare albastra si pot avea, in anumite cazuri, un aspect asemanator cu cel al panzei de paianjen. De obicei, venele varicoase apar pe picioare, insa pot aparea si in alte zone ale corpului.

Cauza principala a aparitiei varicelor o reprezinta dereglarea sistemului circulator. Venele, componenta esentiala a sistemului circulator, transporta sangele incarcat cu dioxid de carbon la inima, ulterior fiind directionat catre plamani in vederea oxigenarii. Activitatea venelor aflate la nivelul picioarelor se desfasoara contrar gravitatiei, iar sangele este directionat de jos in sus catre organe, fiind important ca valvele din interiorul acestor vene sa functioneze corespunzator si la capacitate maxima.

In momentul in care valvele venelor de la picioare nu mai functioneaza la parametrii optimi apar varicele. Sangele este transportat cu greutate, venele se dilata si apar mancarimile si durerea. Mostenirea ereditara, stilul de viata dezordonat si lipsa unei diete alimentare sanatoase sunt factorii care determina cauzele aparitiei varicelor. Venele se deterioreaza din cauza scaderii productiei de colagen, aspect intalnit frecvent la persoanele care au trecut de 50 de ani. Obezitatea, sedentarismul si statul in picioare pentru perioade de timp indelungate sunt alti factori care cauzeaza aparitia varicelor.

Un alt factor de risc des intalnit este sarcina la femei din cauza faptului ca in cele noua luni de sarcina femeile acumuleaza kilograme in plus iar corpul lor sufera o serie de modificari la nivel hormonal care vor determina aparitia varicelor. Iata si alti factori care pot cauza aparitia varicelor:

Efort fizic intens

Sporturi care presupun efort asupra picioarelor, prin opriri sau porniri bruste (de exemplu, tenisul)

Bai foarte calde frecvente sau de lunga durata

Utilizarea de ceara fierbinte pentru epilare

Pantofi cu toc inalt sau prea stramti

Fumatul, consumul de alcool si cafea

Utilizarea anticonceptionalelor pe perioade indelungate.

Simptome varice

Varicele se pot recunoaste usor dupa aspectul lor. Venele varicoase sunt dilatate, si au o culoare albastruie sau violeta, in zona afectata pielea fiind mai intinsa si mai uscata.

In stadiul initial, varicele nu provoaca disconfort, insa pe masura ce afectiunea devine cronica vor aparea senzatia de picioare grele, durerea, mancarimile, furnicaturile si intepaturile. Diagnosticul corect poate fi stabilit de un medic flebolog, care va efectua o anamneza si un test Doppler.

Tratament pentru varice

Varicele pot fi tratate in diferite moduri, tratamentele disponibile pe piata la ora actuala fiind mai mult sau mai putin eficiente. In stadiul incipient al afectiunii un gel varice sau o crema varice este cea mai buna si eficienta solutie neinvaziva la care pacientul poate apela. Pentru imbunatatirea circulatiei sanguine, persoana afectata poate purta ciorapi de compresie sau apela la masajul usor al zonei afectate de varice.

Tratamentele invazive pentru varice sunt scleroterapia simpla (injectarea solutiei saline in vene), scleroterapia ghidata ecografic (recomandata in cazul venelor care nu sunt vizibile la suprafata pielii), ablatia prin radiofrecventa (medicul va actiona asupra venelor afectate cu ajutorul laserului in timp ce pacientul este sub anestezie locala), fleboctomia (interventie care presupune incizii cu scopul de a inlatura portiunile venoase dilatate) si stripping (solutie extrema si complexa care presupune interventia chirurgicala pentru indepartarea venei responsabile cu aparitia varicelor. Aceasta metoda se face sub anestezie generala.)

KioGel este un remediu revolutionar si eficient care actioneaza rapid si are efecte de durata impotriva varicelor. KioGel este un remediu suta la suta natural, bogat in polifenoli, si nu contine parabeni. Nu are contraindicatii, poate fi folosit impreuna cu alte metode de tratament contra varicelor si este eficient si pentru profilaxie. Pe langa orice tratament pentru varice sunt importante si modificarea stilului de viata (eliminarea factorilor de risc) si o dieta alimentara sanatoasa.