KIRA HAGI, speriata de interviuri: Eram sigura ca o sa par ce nu sunt

Pana nu demult, Kira Hagi era cunoscuta publicului doar din postura de fiica a celui mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi.

Frumoasa si ambitioasa, Kira da dovada insa si de foarte mult talent actoricesc. Fata “regelui” are mari sanse sa devina un nume mare in cinematografia internationala si acest lucru a fost remarcat si de profesorii de la New York Film Academy, care au admis-o pe Kira la cursurile facultatii, insa nu in orice conditii, ci din postura de beneficiara a unei burse ldquo.

Kira Hagi a participat la festivalul de film Anonimul, desfasurat la Bucuresti, la finalul caruia a trebuit sa faca cunostinta cu insistenta jurnalistilor dornici sa obtina din partea ei un scurt interviu.

Citeste si: GICA HAGI a luat o decizie RADICALA

Kira a dezvaluit pe contul ei de socializare ca treaba asta cu interviurile, nu-i un lucru deloc usor. Dimpotriva.

“Dupa vizionarea filmului la Anonimul cativa jurnalisti si-au dorit sa stea de vorba cu mine si mi-am dat in sfarsit seama si pot spune sus si tare ca e cea mai grea parte a acestei meserii. Cea mai grea!!! De la al doilea interviu incolo deja simteam ca ma repet si ca mi se suprapun ideile atat de rau incat eram din ce in ce mai sigura ca o sa par ce nu sunt….. Norocul meu ca am facut totusi si impresie buna……. Multumesc frumos Edi Enache. Mi-ai redat increderea in mine”, a explicat Kira Hagi.