KIRGHIZSTAN: Un AVION CARGO TURCESC s-a PRABUSIT peste un CARTIER REZIDENTIAL! VIDEO

Cel putin 36 oameni au murit dupa ce un AVION CARGO al companiei TURKISH AIRLINES s-a PRABUSIT, luni dimineata, intr-o zona rezidentiala din apropiere de aeroportul Manas, din Kirghizstan.

UPDATE: Ministerul kirghiz al transporturilor a informat ca la bordul avionului erau cinci persoane. Ministerul a identificat aeronava ca fiind un Boeing 747-400 al Turkish Airlines, dar compania a transmis ca apartinea altei firme turcesti, ACT Airlines.

“Avionul s-a prabusit peste case, a omorat familii intregi”, a povestit pentru France Presse un martor al accidentului, care nu a vrut sa isi dea numele. “Nu a ramas nimic din case, oamenii au fost ucisi cu toata familia si copiii lor, multe persoane dormeau”, a mai spus el.

Potrivit administratiei aeroportului Manas, avionul, un Boeing 747, urma sa faca o escala pe aeroportul aflat la circa 24 de kilometri de capitala Biskek, in drum de la Hong Kong la Istanbul.

STIRE INITIALA

Printre victime se numara cel putin sase copii, relateaza Reuters. Bilantul ar putea creste, in conditiile in care aeronava, care s-a prabusit intr-o zona rezidentiala, a distrus 35 de case. Echipe de interventie in situatii de urgenta au recuperat cadavrele pilotului si ale cel putin 15 localnici ale caror case se aflau in zona unde s-a prabusit Boeing-ul 747, a anuntat Ministerul Sanatatii din Kirghizstan. Unul dintre cei patru membri ai echipajului aflati la bord a supravietuit.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: KABC