KLAUS IOHANNIS a anuntat ca va participa la PRIMA CONFRUNTARE cu VICTOR PONTA, la Realitatea TV

Iohannis: Trebuie sa scapam de coruptie, dar in primul rand de corupti

Candidatul ACL la presedintie, KLAUS IOHANNIS, a anuntat, pe Facebook, ca va participa, marti seara, de la ora 20.00, la dezbaterea televizata organizata de Realitatea TV, cu premierul VICTOR PONTA.

UPDATE 19.48: “Am decis sa vin la aceasta dezbatere televizata care in aceasta seara se organizeaza la Realitatea TV. Este o simpla invitatie de la Realitatea TV pe care am primit-o si, avand in vedere ca sub nicio forma nu a dorit domnul Ponta sau echipa domnului Ponta sa discutam despre o dezbatere pe o platform publica, am lasat de la mine si am venit la aceasta dezbatere”, a declarat KLAUS IOHANNIS inainte de inceperea dezbaterii.

“Am decis sa vin la aceasta dezbatere televizata care in aceasta seara se organizeaza la Realitatea TV. Este o simpla invitatie de la Realitatea TV pe care am primit-o si, avand in vedere ca sub nicio forma nu a dorit domnul Ponta sau echipa domnului Ponta sa discutam despre o dezbatere pe o platform publica, am lasat de la mine si am venit la aceasta dezbatere”, a declarant KLAUS IOHANNIS inainte de inceperea dezbaterii.

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale a precizat ca cei de la Realitatea TV nu i-au transmis tematica dezbaterii. “Realitatea TV nu mi-a remis niciun fel de tematica, intrebari sau zona in care va decurge discutia. Am venit din respect pentru cetatenii care asteapta aceasta dezbatere si vom vedea la fata locului cum si-au imaginat dansii aceasta dezbatere”, a spus KLAUS IOHANNIS.

Intrebat de ce la jurnalistii care il asteptau in fata postului de televiziune de ce la pranz a spus ca nu va participa la dezbatere, KLAUS IOHANNIS a raspuns ca acum a hotarat sa vina. “Este absolut necesar sa existe o dezbatere in aceasta campanie electorala si daca domnul Ponta a tot fugit de mine iata ca in aceasta seara ne-am gasit”, a mai spus KLAUS IOHANNIS.

“Pana astazi, Victor Ponta m-a evitat cu succes. Nu a existat o dezbatere publica, nu exista niciun semn ca s-ar dori o discutie pe aceasta tema. In concluzie, las orgoliile mele deoparte si ne vedem la ora 20:00 la Realitatea TV intr-o dezbatere televizata!”, scrie KLAUS IOHANNIS pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: IOHANNIS ii cere inca o data lui Ponta sa accepte o DEZBATERE electorala pe o platforma neutra

Echipele celor doi candidati nu au reusit sa ajunga la o intelegere in privinta unei confruntari inaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale.

Citeste si: IOHANNIS: PONTA sa DEMISIONEZE de URGENTA! Poate asa are timp de DEZBATERE

KLAUS IOHANNIS, a declarat, marti, ca poate sa garanteze ca va exista o dezbatere cu contracandidatul sau, VICTOR PONTA, saptamana aceasta, desi a precizat ca nu stie in ce format, el mentionand ca trebuie sa caute un dialog cu acesta.