KLAUS IOHANNIS i-a invitat pe LIDERII PARTIDELOR parlamentare la DISCUTII privind legislatia referitoare la PRELUCRAREA DATELOR cu caracter personal

Presedintele Romaniei KLAUS IOHANNIS a chemat, pentru a treia oara, partidele politice la NEGOCIERI. Potrivit postului B1 Tv, noua runda de discutii de la Palatul Cotroceni ar urma sa aiba loc miercuri, iar principala tema abordata va fi legata de legea SECURITATII CIBERNETICE cunoscuta si sub numele de BIG BROTHER.

UPDATE 16.19: Presedintele KLAUS IOHANNIS invita miercuri, incepand cu ora 10,00, la Palatul Cotroceni, liderii partidelor si formatiunilor politice parlamentare, in vederea unor discutii referitoare la cadrul juridic privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Potrivit sursei citate, intalnirea va avea loc in Salonul Ambasadorilor, cu oportunitati de imagine doar pentru cameramanul si fotograful oficiali.

Aceasta ar fi cea de-a patra consultare a sefului statului cu partidele si formatiunile parlamentare de la preluarea mandatului sau.

Ultimele consultari ale sefului statului cu reprezentantii partidelor si formatiunilor politice parlamentare au avut loc pe 20 aprilie si au vizat stadiul legislatiei electorale si procedurile parlamentare de incuviintare a cererilor justitiei.

Sursa foto: presidency.ro