KLAUS IOHANNIS a dezvaluit cand crede ca PNL va reveni la guvernare

KLAUS IOHANNIS, presedintele INTERIMAR al Partidului National Liberal (PNL), este de parere ca liberalii vor putea sa REVINA la guvernare mai degraba anul viitor, daca vor initia, alaturi de parlamentari ai altor grupuri politice, o noua MOTIUNE  de CENZURA impotriva Guvernului Ponta, care sa fie aprobata de catre plenul reunit al Parlamentului, informeaza Agerpres.

“Categoric, da (se are in vedere intrarea la guvernare – n.r.), cat de repede se poate. Nu cred ca este realist sa ne gandim ca decembrie ne va duce la guvernare, dar cred ca este o posibilitate sa reusim in 2015, daca ii vom convinge si pe altii sa vina alaturi de noi si, printr-o noua MOTIUNE de CENZURA, sa schimbam Guvernul.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: As putea fi o solutie pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE 

Daca nu, varianta este sfarsitul lui 2016, cand avem ALEGERI PARLAMENTARE, si eu sunt cred ca putem pana atunci sa convingem suficient de multi alegatori sa acesta este proiectul pe care l-au asteptat. Pana in 2016, majoritatile se fac si se desfac in acest Parlament, dar exista oarecare lejeritate de trecere dintr-o parte in alta in functie de interesul politic. Acest mod de a face politica cred ca se poate folosi si in sens pozitiv, convingand grupuri parlamentare ca noi avem o abordare mai buna si sa vina alaturi de noi”, a spus KLAUS IOHANNIS, duminica, intr-o emisiune la ProTv.

Citeste si: Intalnire de TAINA intre liderii Partidului National Liberal din Ardeal 

Sursa foto: gandul.info