Klaus Iohannis a fost ironizat pe Facebook de comunitatea maghiară! Foto în articol

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost ironizat pe Facebook, de comunitatea maghiară la câteva zile după scandalul creat de subiectul referitor la autonomia Ținutului Secuiesc.

Pamfletul realizat de comunitatea maghiară pe rețeaua de socializare este inspirat dintr-un serial de succes, ”La Casa del Papel”, difuzat de Netflix. Planul ar urma să fie pus în practică în noaptea de 1 Decembrie de „ungurii rebeli“, „samuraii secui“ şi „hipsterii unguri“.

Membrii comunităţii maghiare au distribuit masiv, pe rețeaua de socializare, pamfletul care este prezentat sub forma unui „Planul de furat Ardealul“ şi este însoţit de un afiş în care apar feţele mai multor lideri UDMR, printre care liderul Uniunii, Kelemen Hunor, afiş pe care este scris „Ardeal Heist, Casa de Werner, A Nagy Erdelyrablas“ – „An UDMR original series“.

Reamintim, că preşedintele Klaus Iohannis a atacat dur PSD pentru legea privind autonomia Ţinutului Secuiesc, afirmând că social-democraţii se luptă în birourile secrete din Parlament ca „să dea Ardealul ungurilor”.

Sursa foto: facebook