Klaus Iohannis a fost sunat de cancelarul german Angela Merkel

Presedintele ales Klaus Iohannis a fost sunat de cancelarul german Angela Merkel, care i-a adresat felicitari pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din 16 noiembrie.

Angela Merkel i-a transmis lui Klaus Iohannis ca s-a bucurat de votul primit in cursa prezidentiala din Romania, subliniind ca este un semn pozitiv ca s-a facut aceasta alegere.

Totodata, oficialul german l-a asigurat pe Klaus Iohannis de intregul sau sprijin.

Amintim ca si ieri, Angela Merkel l-a felicitat in scris pe presedintele ales Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane “un partener de nadejde” al Romaniei si subliniind ca impreuna vor putea aprofunda relatiile bilaterale.

Citeste si: AMBASADORUL MARII BRITANII LA BUCURESTI, PAUL BRUMMELL, L-A FELICITAT PE KLAUS IOHANNIS: GUVERNUL REGATULUI UNIT VA FI FERICIT SA LUCRAM IMPREUNA

“Va felicit din toata inima pentru alegerea dumneavoastra in functia de presedinte al Romaniei”, i-a transmis cancelarul Angela Merkel lui Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat publicat, marti, pe site-ul guvernului german, citeaza site-ul digi24.ro.

“Vom sprijini Romania cu sfaturi si fapte pe calea reformelor importante pentru tara dumneavoastra si pentru Uniunea Europeana si vom ramane un partener de nadejde. Sunt convinsa ca impreuna vom putea aprofunda relatiile noastre bilaterale”, a mai transmis Angela Merkel, care i-a urat succes lui Iohannis.

Citeste si: ANGELA MERKEL, mesaj pentru KLAUS IOHANNIS: Va felicit din toata inima. Vom sprijini ROMANIA cu fapte