Klaus Iohannis a prezentat scenariul post-moţiune! Ce se întâmplă până la alegerile parlamentare

Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, că Guvernul Dăncilă trebuie să plece, iar după moţiunea de cenzură să se formeze un Guvern în jurul PNL, care să asigure administrarea ţării până la alegerile parlamentare de anul viitor.

“Acest guvern eșuat, acest guvern în derută trebuie să plece acasă, iar voi sunteți cei în jurul cărora se va construi un guvern care asigură o tranziție serioasă, ordonată, până la alegerile parlamentare. Cum am ajuns noi, românii, să fim conduși de acest PSD deraiat, debusolat și să avem un guvern care face atâta rău României?

PSD a condus marea majoritate a anilor din ultimii 30 de ani, dar ce și-au permis în ultimii trei ani este nemaivăzut și nemaiauzit. PSD este principala piedică în dezvoltarea României. PSD a ajuns la putere după alegeri, fiindcă lumea nu s-a dus și, dacă vream să fim farte sinceri, poate și noi puteam să lucrăm mai mult, să fim mai convingători și să îi ducem pe români la vot în decembrie 2016.

Poate de data asta reușim un pic mai mult, fiindcă ne-am săturat cu toții de acest PSD care a promis marea cu sarea și imediat după ce au ajuns la putere s-au apucat să facă ce știu mai bine: să acapareze marile sisteme publice ale României. Au realizat ceva inimaginabil: o involutie a României într-o perioada în care am fi avut atâtea șanse de dezvoltare. Am fi putut, dacă nu ne-am fi împiedicat de acest PSD, să fim în rând cu națiile mari ale Europei. Europa ne respectă, ne dorește”, a declarat Iohannis.

Sursa foto: presidency