KLAUS IOHANNIS a solicitat STENOGRAMA interviului dat de HORODNICEANU la CSM

Presedintele KLAUS IOHANNIS a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) STENOGRAMA interviului dat de DANIEL HORODNICEANU, procurorul propus de ministrul Justitiei pentru functia de sef al DIICOT, anunta un comunicat al ADMINISTRATIEI PREZIDENTIALE.

Comunicatul Presedintiei:

“Prin adresa nr. 3/23548/05.05.2015, ministrul Justitiei, domnul Robert Marius Cazanciuc, a inaintat Presedintelui Romaniei propunerea de numire in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) a domnului procuror Daniel-Constantin Horodniceanu, insotita de avizul Consiliului Superior al Magistraturii.

CITESTE SI: DANIEL HORODNICEANU, AVIZ FAVORABIL pentru functia de sef al DIICOT. ROBERT CAZANCIUC: Este cea mai buna propunere. UPDATE 

In vederea exercitarii prerogativelor de numire in functie a procurorului-sef al DIICOT, prevazute de Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, Presedintele Romaniei a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, spre consultare, stenograma sedintei Sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, din data de 04 mai 2015, sedinta in care a fost intervievat candidatul propus de ministrul Justitiei, precum si documentele care au fost avute in vedere la adoptarea Hotararii nr. 192/04.05.2015 a Sectiei pentru procurori, prin care a fost avizata aceasta propunere”.

OANA HAINEALA l-a acuzat, in timpul interviului de saptamana trecuta de la sediul CSM,  pe DANIEL HORODNICEANU de autoplagiat, aratand ca acesta a folosit in prezentarea din fata CSM argumente din lucrari mai vechi ale sale fara sa le atribuie. Replica lui DANIEL HORODNICEANU a fost “Pe mine insumi?”.

CITESTE SI: CAZANCIUC: PRESEDINTELE a fost INFORMAT despre PROPUNEREA ca HORODNICEANU sa PREIA sefia DIICOT –

Sursa foto: presidency.ro