KLAUS IOHANNIS a strans peste 7.000 de SEMNATURI intr-o SINGURA ZI la Sibiu

KLAUS IOHANNIS

Peste 240 de SEMNATURI pe ora reusesc sa stranga, incepand de vineri, in municipiul Sibiu, echipele de campanie din partea ACL pentru sustinerea candidaturii la Presedintia Romaniei, a primarului KLAUS IOHANNIS, afirma deputatul democrat-liberal Raluca Turcan.

In prima zi de strangere a semnaturilor pentru KLAUS IOHANNIS, ACL reusise vineri, in municipiul Sibiu, sa stranga peste 7.000 de SEMNATURI.

“Semnalul este clar, Sibiul va da urmatorul presedinte al Romanei. (…) Sunt sigura ca romanii din tara si din strainatate vor putea face diferenta intre vorba goala a lui Victor Ponta si seriozitatea, echilibrul si rezultatele lui KLAUS IOHANNIS”, sustine Raluca Turcan, copresedinte ACL Sibiu, intr-un comunicat difuzat sambata.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Ar fi fost mai bine sa avem MAI PUTINI candidati pe dreapta

Deputatul liberal Mircea Cazan, copresedinte al ACL Sibiu, spera ca, pana luni dimineata, in Sibiu se vor strange peste 10.000 de semnaturi pentru KLAUS IOHANNIS.

“Probabil la sfarsitul acestei saptamani vom trece de 10.000 de SEMNATURI. Va mai pot completa eu, am participat la mai multe intalniri impreuna cu domnul KLAUS IOHANNIS prin tara, voi transmite mesajul sibienilor, voi spune intotdeauna ceea ce a facut domnul KLAUS IOHANNIS pentru Sibiu si de ce domnul KLAUS IOHANNIS trebuie sa fie presedintele Romaniei”, afirma Mircea Cazan, in acelsi comunicat de presa.

Citeste si: IOHANNIS: Nu ma voi adresa in campanie contracandidatilor, ma voi adresa romanilor

ACL a inceput pe 12 august campania de strangere de semnaturi in judetul Sibiu.