KLAUS IOHANNIS: Am aflat cu CERTITUDINE de 100 la suta ca acei copii infiati sunt BINE MERCI, oameni adulti

Prezidentiabilul ACL, KLAUS IOHANNIS, a declarat duminica seara la postul B1 TV ca a aflat ”cu certitudine de 100 la suta” ca acei copii infiati in anii ’90, proces in care a fost implicat, ”sunt BINE MERCI, sunt oameni adulti, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor”, fapt pe care il va putea dovedi cu acte.

”A venit echipa domnului Ponta si a mintit ca eu as fi traficat copii, ca as fi vandut copii, ca acei copii pe care i-a infiat o familie de canadieni la inceputul anilor ’90 ar fi fost dusi acolo pentru organe si alte prostii. Este aceasta o minciuna ordinara (…) O sa va spun ceva in premiera, pe mine m-a interesat. M-am interesat de acei copii, cu toate ca nu era in niciun fel treaba mea, ar fi fost eventual treaba institutiilor statului. M-am interesat si am aflat cu CERTITUDINE de 100 la suta ca acei copii sunt BINE MERCI, sunt oameni adulti, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copii lor, si aceasta afirmatie a fost o mare minciuna ordinara. Si la momentul potrivit pot sa dovedesc acest lucru pe care l-am spus cu acte”, a spus KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Nu am discutat cu CANCELARUL GERMAN in campania electorala

El a fost intrebat daca se refera la o actiune in instanta.

“Acum vorbim despre campania electorala, nu ce va fi dupa campania electorala”, a replicat liderul PNL.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Rezultatul alegerilor va arata ca a fost un LUCRU CORECT faptul ca NU AM NEGOCIAT cu ceilalti candidati la prezidentiale

Subiectul legat de faptul ca KLAUS IOHANNIS a fost implicat in procesul de infiere a unor copii in anii ‘90 a fost folosit in cadrul campaniei PSD la alegerile prezidentiale, facand obiectul unor conferinte de presa si a unor declaratii publice ale reprezentantilor PSD.