KLAUS IOHANNIS: ARMATA ROMANIEI este privita astazi ca o FORTA DE ELITA in NATO

Presedintele KLAUS IOHANNIS a transmis vineri, prin consilierul de stat Mihai Somordolea, un mesaj cu ocazia festivitatilor prilejuite de Ziua Rezervistului Militar, in care afirma ca ARMATA ROMANIEI este privita in prezent ca o FORTA DE ELITA in NATO.

“Aniversarea, la 31 mai 2015, a Zilei Rezervistului Militar imi ofera prilejul de a transmite respectul meu tuturor celor care au imbracat, cu onoare si demnitate, haina militara sau de politist si au jurat sa-si apere tara chiar cu pretul vietii. Dumneavoastra sunteti depozitarii unor valori profesionale si experiente de viata ce reprezinta surse de inspiratie si modele de urmat pentru cei care, in activitate fiind, va duc mai departe munca si idealurile”, afirma seful statului in mesaj.

Citeste si: INSCOP: ARMATA, BISERICA si JANDARMERIA raman in topul INCREDERII ROMANILOR

El a subliniaza ca “Armata Romaniei este privita astazi ca o forta de elita in NATO”.

“Actiunile unitatilor participante la diverse operatiuni sunt foarte apreciate de partenerii nostri si datorita eforturilor dumneavoastra. Sunt convins ca veti avea in continuare o contributie importanta la dezvoltarea cunoasterii domeniului militar si la elaborarea analizelor geostrategice ale spatiului euroatlantic”, mai spune seful statului.

Citeste si: ROMANII au cea mai mare incredere in NATO, ONU si UE

Sursa foto: enational.ro