KLAUS IOHANNIS: CALIN POPESCU TARICEANU nu ar trebui sa vorbeasca despre LIBERALISM

Presedintele PNL, KLAUS IOHANNIS, a declarat miercuri, la Bistrita, in replica la scrisoarea deschisa adresata liberalilor de catre liderul PLR, CALIN POPESCU TARICEANU, ca acesta nu ar trebui sa vorbeasca despre LIBERALISM, pentru ca “s-a transformat intr-un nou satelit al PSD”.

“Nu ma impresioneaza, nici nu am ce comenta. Domnia sa chiar n-ar trebui sa vorbeasca. Din fost presedinte si om de onoare al PNL, s-a transformat intr-un nou satelit al PSD si de acolo vorbeste impotriva partidului care l-a facut ministru, prim-ministru, presedinte (de partid — n.r.). Atat, mai mult nu am ce spune”, a spus Iohannis.

Citeste si: VASILE BLAGA: BASESCU si TARICEANU sunt doi “MUNTI de IPOCRIZIE”

Intrebat despre faptul ca, la nivelul organizatiei PNL Bistrita-Nasaud, mai multi primari si consilieri si-au anuntat intentia de a se inscrie in Partidul Liberal Reformator, Iohannis a spus ca a vorbit despre aceasta situatie cu liderii locali ai ACL, Stelian Dolha (PNL) si Ioan Oltean (PDL). “E trist. Asa e in politica: unii merg dupa principii si unii dupa ciolan. Asa e dintotdeauna. Sper sa fie din ce in ce mai putini care merg dupa ciolan”, a mai declarat liderul PNL.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Tariceanu vrea sa faca un “EXERCITIU DE IMAGINE” prin suspendarea presedintelui