KLAUS IOHANNIS candideaza la sefia PNL: Reactia colegilor a fost foarte buna, ne pregatim de Congres

Prim-vicepresedintele demisionar al PNL, KLAUS IOHANNIS, a anuntat ca va candida la presedintia PNL. De precizat ca Ludovic Orban si-a retras candidatura anuntata pentru sefia PNL, in cursa aflandu-se doar Ioan Ghise.

IOHANNIS a declarat in urma cu putin timp ca anuntul privind candidatura sa la sefia PNL a fost primit foarte bine de colegii din partid si a adaugat ca, desi a fost foarte suparat pe rezultatul inregistrat la Sibiu la alegerile europarlamentare, este foarte important parcursul PNL-ului in viitor.

“Astazi in deschiderea Delegatiei, am anuntat ca voi candida la presedintia PNL, am cerut o derogare de vechime pentru a fi in aceasta pozitie. Reactia colegilor si colegelor a fost una foarte buna, ne pregatim de congres. Am fost foarte suparat pe rezultatul la europarlamentare la Sibiu, dar aici vorbim de cum continua PNL si eu cred ca PNL va continua foarte bine, avem toate sansele sa mergem mai departe, mai bine si in final vom si castiga. Nu discutam despre o candidatura la presedintie astzai, astazi discutam chestiuni organizatorice. Vom vedea cati delegati vom avea la congres si cum organizam mai bine”, a declarat Iohannis.

Intrebat daca va fi candidatul PNL la prezidentiale, IOHANNIS a spus: “Nu este inca o tema in discutie. Este o hotarare pe care o va lua Delegatia Permanenta astazi. Dreapta trebuie sa discute si sa promoveze un candidat puternic la alegerile prezidentiale”.

Citeste si: Blaga considera ca este nevoie de un singur mare partid de centru dreapta