KLAUS IOHANNIS: Cei care il sustin pe TARICEANU sunt niste FRUSTRATI

KLAUS IOHANNIS, presedintele interimar al Partidului National Liberal (PNL), a declarat in cadrul unei conferinte de presa sustinuta vineri ca aceia care au dat curs ofertei inaintate de CALIN POPESCU TARICEANU de a-l insoti in cadrul ONG-ului Initiativa Liberala sunt niste oameni lipsiti de valoare, niste frustrati.

“Noi, cei din adevaratul Partid National Liberal vom merge mai departe. Toti cei care au ales sa il insoteasca pe CALIN POPESCU TARICEANU  la ONG-ul Initiativa Liberala sunt niste oameni lipsiti de valoare, niste FRUSTRATI”, a declarat KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Reducerea CAS este o “ELECTORATA” pentru mediul de afaceri 

“Nu este nicio problema ca o mana de nemultumiti isi cauta salvarea in alta parte. Problema este ca fac acest lucru intr-un vehicul numit PSD. Printre cei care l-au urmat pe CALIN POPESCU TARICEANU se afla oameni care au primit o serie de functii si demnitati publice cand erau in PNL si  nu trebuie sa se pozitioneze astfel pentru ca asta inseamna ca MINIMALUL COD de ETICA este necunoscut de domniile lor”, a mai spus IOHANNIS.

Citeste si: POCORA: Initiativa TARICEANU, rata noua a TRADARII platita PSD 

“Liberalismul este bine mersi in PNL. Discutiile cu PDL merg foarte bine si sunt increzator ca in scurt timp vom ajunge la un consens pozitiv. Nu pot sa va dau un termen de finalizare al discutiilor, insa sper  ca acesta sa fie cat se poate de repede. Sper ca vom reusi sa luam decizia pana la finele lunii iulie, la scurt timp dupa congresul nostru extraordinar”, a mai spus presedintele interimar al PNL.

Sursa foto: adevarul.ro