KLAUS IOHANNIS cere CONDITII de MUNCA si SALARII decente pentru POLITISTI

Presedintele KLAUS IOHANNIS a declarat, luni, la bilantul MAI, ca va pleda pentru CONDITII SALARIALE si de MUNCA decente pentru angajatii acestui sistem, aratand ca intelege constrangerile cu care se confrunta oamenii care servesc legea.

KLAUS IOHANNIS a afirmat ca participa pentru prima data, in calitate de presedinte al Romaniei, la BILANTUL MAI pentru 2014, una din principalele institutii cu atributii in domeniul apararii si securitatii nationale.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA: CRIMINALITATEA A SCAZUT SEMNIFICATIV IN ANUL 2014

KLAUS IOHANNIS a aratat ca aceasta institutie este, prin natura activitatii, prima interfata in relatia dintre stat si cetatean. ”Cu totii ne dorim o Romanie sigura, in care relatia dintre stat si individ, sa se bazeze pe respect reciproc, in care cetatenii stiu ca drepturile le sunt respectate si legea este aceeasi pentru toti”, a spus KLAUS IOHANNIS.

CITESTE SI: VICTOR PONTA le solicita POLITISTILOR sa fie NECRUTATORI in cazul VIOLENTELOR

”Inteleg constrangerile cu care se confrunta oamenii care servesc legea. Voi pleda intotdeauna pentru conditii salariale si de munca decente, si pe masura raspunderii”, a concluzionat KLAUS IOHANNIS.

Sursa foto: realitatea.net