KLAUS IOHANNIS cere GUVERNULUI sa ii ajute pe oameni sa isi consolideze imobilele

Presedintele Romaniei, KLAUS IOHANNIS, a declarat, duminica, la Sibiu, ca nu a simtit CUTREMURUL de sambata dimineata, aratand ca Guvernul trebuie sa-i sprijine pe romanii care vor sa-si consolideze imobilele, informeaza Mediafax.

El a indemnat Guvernul sa gaseasca metode pentru a-i ajuta concret pe romanii care vor sa-si consolideze imobilele a caror structura ar putea fi afectat de un seism de proportii. “֧Este foarte important sa faca pasi putini mai concreti in directia consolidarii acestor cladiri. Exista si bulina rosie, exista si o discutie in spatiul public destul de serioasa, dar cred ca Guvernul trebuie sa gaseasca metode pentru a pune ceva mai concret in aplicare si pentru a-i sprijini pe oameni sa-si consolideze imobilele. Este absolut necesar”, spune KLAUS IOHANNIS.

Seful statului a adaugat ca partea pozitiva este ca nu s-a intamplat nimic grav la cutremurul de sambata dimineata: “Recunosc ca n-am simtit nimic, dar am aflat imediat. Bine ca nu s-a intamplat nimic grav”, a declarat KLAUS IOHANNIS.

Presedintele KLAUS IOHANNIS si sotia sa, Carmen, au asistat duminica la finala “Sibiu Open”, cel mai important turneu de tenis masculin din Romania.

Sursa foto: presidency