KLAUS IOHANNIS condamna ATACURILE care au avut loc la ANKARA

Presedintele KLAUS IOHANNIS condamna atacurile care au avut loc sambata langa gara centrala din Ankara, in urma carora s-au inregistrat numeroase victime, morti si raniti.

Seful statului exprima, in numele sau si al poporului roman, solidaritatea cu autoritatile de la Ankara si cu poporul turc.

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, presedintele KLAUS IOHANNIS a transmis un mesaj in urma atacurilor teroriste care au avut loc, sambata, la Ankara.

CITESTE SI: TURCIA: Doua EXPLOZII produse langa gara centrala din ANKARA s-au soldat cu 86 de MORTI si 126 de RANITI. Reactia lui Erdogan. VIDEO UPDATE

“Condamn atacurile care au avut loc astazi langa gara centrala din Ankara, explozii in urma carora s-au inregistrat numeroase victime, morti si raniti. Imi exprim, in numele meu personal si al poporului roman, solidaritatea cu autoritatile de la Ankara si cu poporul turc si transmit condoleante pentru familiile greu incercate ale victimelor si persoanelor grav ranite in atacurile teroriste”, se arata in mesajul presedintelui IOHANNIS.

CITESTE SI: MAE condamna ATACURILE TERORISTE de la GARA CENTRALA din ANKARA

“Romania condamna cu fermitate aceste atacuri criminale si reitereaza intregul sprijin pentru Turcia”, adauga seful statului.

Exploziile produse sambata langa gara centrala din Ankara s-au soldat cu cel putin 86 de morti si 126 de raniti, a anuntat Reuters.

Sursa foto: agerpres