Klaus Iohannis confirma ca Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul sau de cuvant. Echipa care il va insoti la Cotroceni, anuntata saptamana viitoare

Iohannis, dupa decizia ICCJ: Le recomand politicienilor sa raspunda oricaror solicitari din partea Justitiei

Presedintele ales Klaus Iohannis a confirmat luni seara, pe pagina personala de Facebook, ca scriitoarea Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul sau de cuvant incepand cu data de 21 decembrie.

Totodata, Klaus Iohannis a anuntat ca lista integrala a echipei care il va insoti la Palatul Cotroceni va fi anuntata public saptamana viitoare.

“Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul meu de cuvant ca Presedinte al Romaniei, incepand cu data de 21 decembrie. Lista integrala a echipei care ma va insoti la Cotroceni va fi data publicitatii saptamana viitoare”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Scriitoarea si jurnalista Tatiana Niculescu Bran a anuntat luni dimineata, pe Facebook, ca a acceptat propunerea lui Klaus Iohannis de a fi purtatoarea sa de cuvant.

Cine este Tatiana Niculescu Bran

Absolventa a Facultatii de Litere a Universitatii din Bucuresti si Institutului European de Jurnalism de la Bruxelles, Tatiana Niculescu Bran a fost redactor la Radio BBC World Service, in perioada 1995-2004 si, ulterior, a condus biroul BBC World Service de la Bucuresti.

Afla aici detalii despre purtatorul de cuvant al lui Klaus Iohannis

Tatiana Niculescu a publicat in 2006 primul roman non-fictiune din literatura romana, “Spovedanie la Tanacu”, urmat, in 2007, de Cartea Judecatorilor. Cele doua romane, in dramatizarea autoarei, au devenit piese de teatru. “Spovedanie la Tanacu” a avut premiera la New York in 2007, in regia lui Andrei Serban. Acelasi volum a inspirat de asemenea filmul “Dupa dealuri (Beyond the Hills)”, in regia lui Cristian Mungiu, film dublu premiat la Festivalul de la Cannes 2012.

CITESTE SI: DOUA NUME GRELE se lupta pentru postul de consilier prezidential pentru politica externa