Klaus Iohannis: Coruptia si coruptii au tinut in loc Romania 25 de ani

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, joi, la Tecuci, ca ”in ultimele zile, la televizor se vede cea mai urata fata a politicii romanesti: se vede coruptia”, transmite agentia Mediafax.

”Nu s-a vazut niciodata ca in aceste zile unde ne-au dus 25 de ani de scandal si coruptie. In ultimele zile, la televizor – mai mult decat campania electorala – se vede cea mai urata fata a politicii romanesti: se vede coruptia, se vad coruptii. Aici ne-a adus incompetenta, aici ne-au adus coruptii care au tinut in loc Romania 25 de ani”, a afirmat Klaus Iohannis.

El a precizat, totodata, ca nu va taia pensiile, daca va ajunge presedinte, asa cum ar fi aparut scris pe unele pliante.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: VICTOR PONTA este DIRECT RASPUNZATOR de toate problemele ivite in PSD

”Ati auzit de ultima prostie pe care o scriu PSD-istii pe fluturasii de pensie? Ati primit si voi asa ceva? Ca eu vreau sa fiu presedinte ca sa tai pensiile? Dar o prostie mai mare eu nu am auzit, eu vreau sa fiu un presedinte care sa va creasca pensiile”, a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis a fost prezent, joi, la Tecuci unde a participat la un miting electoral, alaturi de Vasile Blaga, Ludovic Orban si Mihai Razvan Ungureanu. Initial, la actiune au fost prezenti aproximativ 2.000 de membri si simpatizanti ACL, insa in momentul in care a inceput ploaia o parte dintre acestia au plecat.

CITESTE SI: IOHANNIS: Trebuie sa avem RELAXARE FISCALA adica taxe si impozite mai putine si mai mici