Klaus Iohannis: Crin Antonescu va ajunge la Palatul Cotroceni

IOHANNIS: Antonescu ar putea candida la ALEGERILE PREZIDENTIALE. Sa vedem ce-si doreste partidul

Klaus Iohannis, primarul Sibiului si prim-vicepresedintele PNL este convins de faptul ca liderul liberalilor, Crin Antonescu, va castiga alegerile prezidentiale din acest an, chiar daca recunoaste ca partidul sau are de suferit in urma condamnarilor penale primite de membri liberali in ultima perioada, informeaza TVR.

Iohannis spune ca este disponibil sa ajute partidul, insa nu printr-o functie in stat si nici printr-o candidatura la europarlamentare. In conditii in care, Crin Antonescu va ajunge la Cotroceni, Iohannis a spus, la TVR 1, ca este pregatit sa preia fraiele partidului.

Citeste si: Klaus Iohannis s-a declarat surprins de propunerea “injumatatirii ratelor la creditele bancare” 

“Imi mentin, in esenta, afirmatia ca nu ma intereseaza nici o functie in stat pana in 2016. Momentan nu vad nevoia unei astfel de miscari, dar in viitor sunt dispus sa discut aceste lucruri”, a declarat edilul din Sibiu.

“Crin Antonescu va ajunge la Palatul Cotroceni. Daca va fi cazul, voi fi dispus sa discut foarte serios aceasta functie (n.r. presedintia PNL ). Acum, haina de primar mi se potriveste perfect”, a conchis Klaus Iohannis.

Sursa foto: pnl.ro