KLAUS IOHANNIS: CRIN ANTONESCU va vedea lucrurile intr-o lumina mai POZITIVA cand revine din concediu

Candidatul la prezidentiale KLAUS IOHANNIS spune ca nu este certat cu CRIN ANTONESCU si il intelege ca are “o anumita suparare sau frustrare” dupa ce a iesit din cursa electorala, dar ca acesta va reveni din concediu “cu noi energii si va vedea lucrurile intr-o lumina mult mai POZITIVA”.

Intrebat de jurnalisti, vineri seara, la Arad, despre cum vede atitudinea din ultima perioada a lui CRIN ANTONESCU fata de el, KLAUS IOHANNIS a spus ca nu este certat cu fostul presedinte al PNL.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Ar fi fost mai bine sa avem MAI PUTINI candidati pe dreapta

“Domnul Antonescu a fost co-presedinte al USL, presedintele Senatului, candidat sigur pentru prezidentiale, dar evolutia politica a fost de asa natura ca a trebuit sa renunte la toate acestea. Este greu, ii este greu, putem, cred, ca oameni suntem toti, putem sa intelegem o anumita suparare sau frustrare. Sunt convins ca va reveni din concediu cu noi energii si va vedea lucrurile intr-o lumina mult mai pozitiva”, a spus Iohannis, citat de Mediafax.

KLAUS IOHANNIS se afla, vineri seara, la Arad, la invitatia primarului Gheorghe Falca. El s-a intalnit cu peste 1.500 de membri ai partidelor care formeaza ACL, dar a avut si o intalnire privata cu oameni de afaceri.

Citeste si: IOHANNIS: Nu ma voi adresa in campanie contracandidatilor, ma voi adresa romanilor

In cursul serii, Iohannis va iesi pentru o scurta plimbare la doua evenimente care au loc in cartierele Micalaca si Vlaicu in cadrul Zilelor Aradului, respectiv doua spectacole folclorice.