KLAUS IOHANNIS, criticat dur dupa ce si-a luat sotia la Consiliul European

CRISTIAN PREDA, KLAUS IOHANNIS, CRITICI DURE, CARMEN IOHANNIS, CONSILIU EUROPEAN, BRUXELLES, ATITUDINE PRESEDINTE ROMANIA, EUROPARLAMENTAR

Presedintele Romaniei  KLAUS IOHANNIS este criticat pentru ca sotia sa, CARMEN IOHANNIS, a fost inclusa in delegatia oficiala care s-a deplasat la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European (CE) de primavara, dar si pentru refuzul de a raspunde intrebarilor jurnalistilor.

Cel care isi exprima astfel dezacordul fata de seful statului este europarlamentarul CRISTIAN PREDA. “Tot atitudine de lumea a treia e si dispretul aratat de KLAUS IOHANNIS pentru intrebarile jurnalistilor care l-au insotit la Bruxelles. De ce i-a mai luat cu el daca nu voia sa fie intrebat nimic?

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: SUMMITUL DE LA RIGA, un moment important pentru CONSOLIDAREA RELATIILOR UE cu REPUBLICA MOLDOVA, Ucraina si Georgia 

Cred, pe de alta parte, ca ar trebui sa aflam daca sotia sefului statului a fost inclusa in delegatia oficiala. Ar fi o premiera si, din cate stiu, nu exista vreo reglementare legala care sa ingaduie asa ceva. Ce e sigur e ca la CONSILIUL EUROPEAN nimeni nu e invitat cu sotia/sotul…”, a scris pe pagina sa personala de Facebook Cristian Preda.

Presedintele KLAUS IOHANNIS a prezentat, vineri, concluziile reuniunii CONSILIULUI EUROPEAN de primavara, unde s-au purtat discutii despre crearea unei Uniuni Energetice a Europei.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: ROMANIA sustine crearea unei UNIUNI a ENERGIEI. UPDATE 

KLAUS IOHANNIS a refuzat ulterior sa raspunda la intrebarile jurnalistilor.

Sursa foto: adevarul.ro