KLAUS IOHANNIS: Cultura este o CALE SIGURA pentru o Romanie MAI BUNA

PRESEDINTELE ROMANIEI, KLAUS IOHANNIS, ANIVERSARE, PNL, INFIINTARE, 140 ANI

Presedintele Partidului National Liberal (PNL), KLAUS JOHANNIS, a declarat sambata, la Rastolita, la deschiderea celei de-a X-a editii a Festivalului Vaii Muresului, ca in opinia sa CULTURA este o CALE SIGURA pentru o Romanie MAI BUNA, iar acest lucru l-a dovedit la Sibiu.

“CULTURA este o CALE SIGURA pentru o Romanie MAI BUNA. Sunt convins de acest lucru si cred ca am dovedit in Sibiu ca se poate. Se poate, promovand CULTURA, realiza foarte multe lucruri si recomand oricui, oricarui primar, oricarui presedinte de consiliu judetean, daca are aceasta sansa, sa o faca si va fi mai bine”, a declarat KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: Iohannis si Blaga vor anunta astazi numele, sigla si sediul noului partid rezultat din fuziunea PNL – PDL

Liderul PNL a spus ca este pentru prima oara cand viziteaza Valea Muresului Superior, a remarcat calitatea festivalului si le-a multumit organizatorilor, in special presedintelui Consiliului Judetean Mures, Ciprian Dobre, care a initiat acest festival in urma cu zece ani, pe vremea cand era prefect al judetului.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS, decorat de ambasadorul GERMANIEI. FOTO

“Sunt foarte impresionat, este pentru mine prima data cand vin la acest frumos festival. Recunosc ca este si prima data cand vin in aceasta parte, pe Valea Muresului Superior, un peisaj exceptional, cu oameni foarte primitori. Este un festival foarte, foarte bine organizat, am vizitat deja foarte multe dintre casele care arata un pic din traditia locului si este clar ca aici se pregatesc oamenii cu multa dragoste si daruire pentru acest festival. Ii felicit pe toti si recomand tuturor celor care ne aud sau ne vad sa vina la acest festival”, a spus klaus iohannis.

Sursa foto: jurnalul.ro