KLAUS IOHANNIS: De la Cluj trebuie sa dam SEMNALUL SCHIMBARII inca din primul tur al prezidentialelor

Candidatul ACL la presedintia Romaniei, KLAUS IOHANNIS, a declarat sambata, la un miting electoral, ca din Cluj trebuie dat SEMNALUL SCHIMBARII inca din primul tur al alegerilor prezidentiale.

“Azi ne-am adunat aici in inima Ardealului la ultima mare intalnire regionala din aceasta prima etapa de campanie electorala si va spun limpede, romani, ca aici, din Cluj, trebuie sa dam SEMNALUL SCHIMBARII inca din primul tur al prezidentialelor. Va indemn sa mergeti la vot, este nevoie de fiecare vot ca sa dovedim aici, de la Cluj, ca este timpul schimbarii, sa dovedim ca este timpul Romaniei lucrului bine facut”, a spus KLAUS IOHANNIS, in fata a aproximativ 18.000 de sustinatori.

In deschiderea discursului sau, el a urat La multi ani Armatei Romane si regelui Mihai.

Citeste si: GHEORGHE FALCA: Autocarele cu sustinatorii lui IOHANNIS, oprite de Politia Timisoara

“Acum 70 de ani, Armata Romana a eliberat ultimul petic romanesc si a dedicat victoria regelui Mihai. La multi ani Armatei Romane si respect! La multi ani si respect regelui Mihai!”, a spus KLAUS IOHANNIS.

El l-a criticat, in discursul sau, pe Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la presedintia tarii.

“Despre asta vorbim la aceste alegeri, despre asta e vorba la vot. Daca vrem Romania noastra sau Romania lui Victor Ponta. Romania lui Victor Ponta o vedem cand ne uitam in jur, o vedem cand ne uitam la televizor. Romania lui Victor Ponta si a PSD este Romania coruptiei, Romania retrocedarilor ilegale, este Romania baronilor locali. Romania lui Victor Ponta este Romania politicienilor care nu fac legi pentru oameni, ci fac legi pentru ei, ca sa se apare de justitie. Romania lui Victor Ponta este Romania politicienilor care se imbogatesc fara masura pe zi ce trece, in timp ce voi munciti si abia castigati cat sa platiti taxe si impozite. (…) Romania noastra este a tinerilor care vor sa mearga la o scoala ca lumea, care vor sa aiba locuri de munca. Romania noastra este a oamenilor in puterea varstei, care muncesc de dimineata pana seara ca sa aiba ce pune in ghiozdanul copiilor. Romania noastra este a acestei generatii si nu a clicilor de partid. Romania noastra este si Romania seniorilor, care au muncit o viata intreaga si societatea nu i-a rasplatit. Romania noastra este Romania oamenilor normali. Romania noastra este lucrului bine facut”, a sustinut KLAUS IOHANNIS, citat de Agerpres.

Citeste si: Atanasiu: Iohannis s-a pastrat in limita decentei autoimpuse. Nu va intra in jocul lor si nu-i va ataca pe problemele personale

Candidatul ACL, KLAUS IOHANNIS, a participat sambata, in Piata Lucian Blaga din Cluj-Napoca, la un miting electoral la care au fost prezenti reprezentanti ai aliantei din toata Transilvania. Printre participanti s-au aflat Vasile Blaga, Marius Nicoara, Daniel Buda, Stelian Dolha, Alin Tise, Ciprian Dobre, Raluca Turcan, Teodor Atanasiu, Ioan Oltean, Mihai Razvan Ungureanu, Ludovic Orban, Catalin Predoiu.

Sursa foto: monitorulcj.ro