KLAUS IOHANNIS: Deplang lipsa de discernamant a unui fost presedinte al PNL. Un vot pentru Tariceanu este un vot pentru Ponta

KLAUS IOHANNIS: Deplang lipsa de discernamant a unui fost presedinte al PNL. Un vot pentru Tariceanu este un vot pentru Ponta

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a reactionat la atacurile lui Calin Popescu Tariceanu lansate la Congresul PRL si precizeaza ca deplange “lipsa de discernamant a unui fost presedinte al PNL care se lasa antrenat in jocul lui Victor Ponta”.

“Astazi, constat ca mirajul stipendiilor este mai puternic decat chibzuinta principiilor. in conditiile in care domnul Calin Popescu Tariceanu insista sa mearga pe un drum care il duce tot mai departe de liberalism, despartirea definitiva a domniei sale de orice radacini liberale este inevitabila. Nu pot decat sa deplang lipsa de discernamant a unui fost presedinte al PNL care se lasa antrenat in jocul premierului. Frica PSD si a lui Victor Ponta de marele Partid National Liberal si de candidatul la prezidentiale al dreptei unite ii determina sa recurga la aceleasi trucuri vechi”, a aratat Klaus Iohannis.

Vezi aici declaratiile lui Tariceanu la Congresul PRL

Liderul PNL s-a declarat convins ca romanii vor alege cu mult discernamant si vor sanctiona tradarile, transmitandu-le ca un vot pentru Calin Popescu Tariceanu este, in realitate, un vot pentru Victor Ponta.

Vezi aici cine finanteaza partidul lui Calin Popescu Tariceanu

“Pe scena politica din Romania au mai existat incercari de a dezbina partide mari prin incurajarea disidentelor. Din fericire, corpul electoral este sanatos si respinge de fiecare data aceste defectiuni politice. Sunt convins ca la fel se va intampla si la finalul acestui an, cand romanii vor alege cu mult discernamant si vor sanctiona tradarile. Le transmit tuturor romanilor de buna credinta sa nu aiba nicio indoiala ca un vot pentru Calin Popescu Tariceanu este, in realitate, un vot pentru Victor Ponta”, a spus Iohannis.