KLAUS IOHANNIS DESPRE CONDAMNAREA LUI DAN VOICULESCU

KLAUS IOHANNIS,  presedintele PNL si copresedinte al Aliantei Crestin Liberale (ACL),  a comentat pe pagina sa de Facebook CONDAMNAREA DEFINITIVA a omului de afaceri DAN VOICULESCU la zece ani de INCHISOARE, sentinta pronuntata in DOSARUL ICA de catre magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti.

„ ROMANIA este un stat de drept, in care independenta justitiei trebuie respectata si aparata. Drept urmare, consider ca nicio decizie a instantelor de judecata nu trebuie comentata de oamenii politici, indiferent de persoana care face subiectul unei sentinte.

CITESTE SI: Ludovic Orban, despre condamnarea lui Voiculescu: Inca un mare profitor al tranzitiei, care a dezinformat opinia publica, intra la zdup 

Partidul National Liberal (PNL) a avut intotdeauna o politica foarte clara in legatura cu necesitatea ca actele de justitie sa nu fie in niciun fel ingradite sau influentate de factorul politic. Justitia este singura in masura sa se pronunte asupra vinovatiei unei persoane. Aceasta inseamna respect fata de statul de drept.

CITESTE SI: GADEA, gest DISPERAT dupa condamnarea mogulului Voiculescu 

Cred ca toti oamenii politici, indiferent de apartenenta lor, liderii de opinie, reprezentantii societatii civile si ai mass-media trebuie sa abordeze cu mai multa prudenta teme sensibile care pot crea o presiune uriasa asupra actului de justitie”,a transmis KLAUS IOHANNIS pe pagina de Facebook.

Sursa foto: realitatea.net