KLAUS IOHANNIS, despre organizarea unei DEZBATERI la COTROCENI: Orice se poate NEGOCIA

Candidatul ACL la presedintia Romaniei, KLAUS IOHANNIS, a refuzat sambata sa spuna daca accepta sau nu propunerea presedintelui TRAIAN BASESCU ca dezbaterea electorala cu VICTOR PONTA sa aiba loc la Palatul Cotroceni.

KLAUS IOHANNIS a afirmat ca “orice se poate NEGOCIA” si ca echipa sa va continua negocierile pentru organizarea de dezbateri ale candidatilor la functia suprema in stat.

Citeste si: Basescu ii invita pe PONTA si IOHANNIS sa se intalneasca la Cotroceni

“Mie mi se pare ca o dezbatere poate sa fie organizata oriunde este o platforma publica, independenta, accesibila, celor doi candidati si intregii media. Orice se poate NEGOCIA, daca sunt satisfacute aceste conditii. O sa rog echipa mea sa continue negocierile si sper ca nu se vor termina prin declaratii mincinoase dintr-o parte, alta decat a echipei mele”, a sustinut Iohannis, intrebat intr-o conferinta de presa cum comenteaza propunerea venita din partea lui TRAIAN BASESCU privind o dezbatere la Cotroceni.

Citeste si: ALINA GORGHIU: PSD a REFUZAT sa negocieze

Presedintele TRAIAN BASESCU a propus sambata ca dezbaterea electorala dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru prezidentiale, VICTOR PONTA si KLAUS IOHANNIS, sa se desfasoare la Palatul Cotroceni.