KLAUS IOHANNIS, DEZAMAGIT de votul senatorilor in cazul lui VARUJAN VOSGANIAN

Klaus Iohannis va vizita, joi, laserul de la Magurele

Presedintele KLAUS IOHANNIS a postat joi pe pagina sa de Facebook un mesaj in care isi exprima nemultumirea fata de votul dat de senatori in privinta incuviintarii inceperii urmarii penale in cazul lui VARUJAN VOSGANIAN.

Citeste si: IONUT STROE, despre VOTUL in cazul lui VARUJAN VOSGANIAN: O SURPRIZA NEPLACUTA; incercam sa aflam ce s-a intamplat

“Ma asteptam ca Senatul sa incuviinteze cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arata ca nu s-a inteles inca pe deplin necesitatea schimbarii pentru care am pledat atat la consultarile cu partidele politice parlamentare, cat si in recentul discurs tinut in plenul Parlamentului. In fata justitiei, nu exista decat o singura masura: respectul fata de lege, indiferent de persoana sau functie”, a scris KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: ION ARITON poate fi URMARIT PENAL. VARUJAN VOSGANIAN SCAPA de Justitie

Senatorii au respins, joi, solicitarea procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Tiberiu Nitu, de incuviintare a inceperii urmaririi penale fata de fostul ministru al Economiei, senatorul VARUJAN VOSGANIAN.

Senatul a respins hotararea cu 71 de voturi impotriva, 56 pentru si cinci voturi anulate.