KLAUS IOHANNIS: Dosarul cu ANI nu poate sa ma opreasca din cursa spre Cotroceni

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni seara, in studioul Realitatea TV, ca dosarul in care este cercetat de Agentia Nationala de Integritate (ANI) nu il poate opri din cursa spre Palatul Cotroceni, unde va primi un termen.

“Dosarul cu ANI nu poate sa ma opreasca din cursa spre Cotroceni. Curtea de Apel mi-a dat dreptate, ANI a contestat acea solutie la Inalta Curte, unde va primi un termen. Nu ma tem, nici nu mi se pare un lucru important (solicitarea ANI de grabire a cauzei la inalta Curte, n.r.)”, a spus Iohannis, luni seara, in emisiunea “Jocuri de putere”.

Referitor la candiatura lui Teodor Melescanu la Presedintie, Klaus Iohannis a tinut sa sublinieze ca nu ii este teama de acesta in cursa prezidentiala, in conditiile in care in ultimii ani a avut o pozitie prea putin vizibila.

Citeste si: Iohannis: Romania e SUFOCATA de prea mult spectacol RIDICOL si GALAGIE

“Nu mi-e teama de candidatura lui Teodor Melescanu. E liber sa candideze. Il cunosc prea putin pe domnul Melescanu, domnia sa a fost in ultimii ani pe o pozitie prea putin vizibila”, a spus liberalul.

Intrebat cum comenteaza refuzul presedintelui Traian Basescu de a-l accepta premier, in 2009, Iohannis a spus: “Nu am luat-o personal. Il cunosteam pe domnul presedinte, a fost de nenumarate ori in Sibiu. Nu m-a surprins faptul ca nu m-a dorit (in 2009, cand a fost nominalizat pentru scaunul de premier, n.r.), a adaugat liderul PNL.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Sunt un politician de SUCCES, pur si simplu