KLAUS IOHANNIS: Dupa ce castigam alegerile ne vom apuca sa SCHIMBAM GUVERNUL prin MOTIUNE

KLAUS IOHANNIS: Deplang lipsa de discernamant a unui fost presedinte al PNL. Un vot pentru Tariceanu este un vot pentru Ponta

Liderul PNL, KLAUS IOHANNIS, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a declarat, miercuri, la Galati, ca dupa ce va castiga alegerile din noiembrie, se va incerca, “prin MOTIUNE de cenzura, absolut constitutional”, schimbarea Guvernului PSD, “pentru ca asa nu se mai poate”.

“Astept efecte pozitive atunci cand noul PNL va da guvernarea, lucru care se va intampla. Vom vedea, cel tarziu peste doi ani, cand vom avea alegeri parlamentare. Cu cat se misca PSD-ul asa cum se misca, cu atat vine mai stringenta necesitatea de a schimba acest guvern. Dupa ce castigam alegerile din noiembrie, ne vom apuca si vom vedea cum putem, prin MOTIUNE de cenzura, absolut constitutional, sa schimbam guvernul, pentru ca asa nu se mai poate”, a spus KLAUS IOHANNIS, citat de Mediafax.

El a mai spus ca un rol important in alegerile prezidentiale va avea si presedintele TRAIAN BASESCU, precizand insa ca spera ca acesta sa dovedeasca impartialitate.

“Actualul presedinte va avea un rol destul de important. Nu cred ca este cazul sa ne facem alte calcule. Speranta mea este ca presedintele aflat in functie o sa joace corect, impartial, in asa fel incat, in final, rezultatul sa fie spre binele Romaniei”, a mai spus liderul PNL.

KLAUS IOHANNIS a mers, miercuri, la Galati si Braila, alaturi de Vasile Blaga, Mihai Razvan Ungureanu, Cezar Preda, Mihai Voicu si Alina Gorghiu.