KLAUS IOHANNIS: Dupa Pasti voi relua CONSULTARILE cu PARTIDELE POLITICE

PRESEDINTELE ROMANIEI, KLAUS IOHANNIS, MENTINERE, INCREDERE, ICCJ, DNA, ACUZATII, GRESEALA, PERSOANE, CONDUCEREA SISTEMULUI JUDICIAR, SPETA, CALIN POPESCU TARICEANU, JUSTITIE, SCRISOARE

Presedintele KLAUS IOHANNIS a anuntat pe pagina sa de Facebook, sambata, ca va relua dupa Pasti CONSULTARILE cu PARTIDELE POLTICE pentru a evalua cat s-a realizat din calendarul actiunilor stabilite la inceputul sesiunii parlamentare.

“Dupa sarbatorile de Pasti, voi relua consultarile cu partidele politice si vom evalua cat s-a realizat din calendarul actiunilor stabilite la inceputul sesiunii parlamentare”, a scris seful statului pe Facebook.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS, la 100 de ZILE de MANDAT: Romania LUCRULUI BINE FACUT este POSIBILA

KLAUS IOHANNIS a anuntat si marti, dupa o suta de zile de mandat, ca va urma o noua runda de CONSULTARI cu PARTIDELE PARLAMENTARE.

Mesajul presedintelui este insotit si de o fotografie.

“Consultari voi mai avea, cu siguranta. Dupa sarbatori o sa propun partidelor o noua runda de consultari, sa vedem pana unde s-a ajuns cu modificarea legislatiei, care sunt urmatorii pasi, ce se mai poate face in aceasta sesiune parlamentara”, a spus KLAUS IOHANNIS.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS sarbatoreste duminica Pastele si este asteptat la Sibiu pentru Slujba de Inviere

Presedintele a precizat ca nu crede “ca isi imagineaza cineva ca acum, de azi pe maine, schimbam totul” “Lucrurile nu merg asa simplu. Exact din acest motiv am avut mai multe runde de discutii cu reprezentantii partidelor, voi avea in continuare runde de discutii si, pana la urma, lucrurile se vor corecta. Sunt destul de optimist”, a mai spus KLAUS IOHANNIS.