KLAUS IOHANNIS a castigat alegerile pentru presedintia PNL

KLAUS IOHANNIS este castigat alegerile pentru presedintia PNL

Klaus Iohannis a castigat, sambata, alegerile pentru presedintia PNL, primind 1334 de voturi, din totalul de 1479 de voturi valabil exprimate la congres, contracandidatul sau, Ioan Ghise fiind votat de 144 de delegati. Iohannis a declarat ca este in masura sa confirme ca “PDL a acceptat” ca noua formatiune politica rezultata din fuziunea cu liberalii sa se numeasca PNL.

Iohannis a anuntat ca PDL a acceptat ca noua formatiune sa se numeasca PNL.

Noul presedinte al PNL, Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca este in masura sa confirme ca “PDL a acceptat” ca noua formatiune politica rezultata din fuziunea cu liberalii sa se numeasca PNL.

“Vreau sa va spun ceva ce nu a spus nimeni, sunt in pozitia sa va confirm ca PDL accepta ca noua formatiune sa se numeasca PNL”, le-a spus Iohannis delegatilor la congresul PNL.

Afla aici detalii de la Congresul PNL

Propunerea de fuziune PNL-PDL a fost acceptata de catre delegatii la congres prin vot cu ridicare de mana, inregistrandu-se doar 6 voturi “impotriva” si 4 abtineri.

Klaus Iohannis – 1334 de voturi, Ioan Ghise, 144 -oficial

Klaus Iohannis a castigat, sambata, alegerile pentru presedintia PNL, primind 1334 de voturi, din totalul de 1479 de voturi valabil exprimate la congres, contracandidatul sau, Ioan Ghise fiind votat de 144 de delegati.

Din totalul de 1519 voturi exprimate, aau fost valabile 1479.

Klaus Iohannis a primit 1334 de voturi pentru sefia PNL, in timp ce contracandidatul sau, Ioan Ghise, a primit 144 de voturi. 41 de voturi au fost declarate nule.

Norica Nicolai vrea sa ramana in ALDE: Nu as vrea sa vindem pe pret mic PNL

14:53 Klaus Iohannis este noul presedinte al PNL, Ghise a luat 150 de voturi- surse

Klaus Iohannis este noul presedinte al PNL, el priminid votul a 1334 de delegati la congresul liberalilor, in timp ce contracandidatul sau, senatorul Ioan Ghise a primit votul a 150 de delegati, au precizat, sambata, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

La aceasta ora se desfasoara votul pentru functiile de vicepresedinti ai partidului.

Liberalii reuniti in Congresul Extraordinar al partidului au inceput, sambata, in jurul orei 13.00, votul pentru presedintele partidului, urmand sa aleaga intre cei doi candidati, senatorul Ioan Ghise si primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Mircea Ionescu Quintus a declarat ca, in timpul votarii presedintelui PNL, 20 de persoane au cerut sa vorbeasca in cadrul Congresului.

In cadrul Congresului de sambata se vor mai alege 31 de vicepresedinti, 56 de persoane inscrindu-se in cursa.

Raman doi candidati pentru aceasta se va trece la vot.